ŠE ŽELIM, ŠE ZMOREM

Čas hitro beži in nekega dne se zavemo, da je še toliko stvari, ki bi jih radi doživeli, ki bi se jih radi naučili, ki bi jih radi povedali, pokazali,… Nikoli ni prepozno! Vsi imamo starše, babice, dedke, ki so že v jeseni svojega življenja. Zaradi vseh obveznosti, ki jih imamo, se jim težko posvetimo v takšni meri, kot bi si to želeli in kot si tudi zaslužijo oz. potrebujejo. Po drugi strani pa nekateri tudi sami ne želijo biti v breme in zato le s težavo povejo, kaj želijo, kaj potrebujejo, kaj jih muči. Zaradi vsega tega prihaja do napetosti v teh odnosih, pojavlja se slaba volja, žalost celo, tudi osamljenost.

Želimo vam pomagati pri tem, da bi opogumili vas, predvsem pa vaše starejše, da bi se morda še kaj novega naučili, vsekakor kaj novega doživeli in tudi izrazili, pokazali in se pogovarjali o vsem, kar jim leži na duši. Tudi o strahovih, ki jih to življenjsko obdobje prinaša. Ob tem se morate zavedati, da ni veliko potrebno, da se to spremeni, predvsem pa je nujno izhajati iz tega, da čim dlje ohranimo samostojnost starejših in v njih prebudimo pogum za kvalitetno preživljanje jeseni življenja.

Pri vseh storitvah nas bodo vodile želje vsakega posameznika. Glavni cilj vseh pa je, da si želimo zmanjšati občutke osamljenosti, povečati komunikacijo in samostojnost starejših ter poskrbeti za njihovo dobro počutje, srečo in zadovoljstvo.

Za več informacij nam pišite ali nas pokličite!